Alarmopvolging

Snelle hulp bij alarmmeldingenSnelle hulp bij alarmmeldingen

HMC Beveiligingen heeft speciale afspraken gemaakt met de NVD te Haarlem over adequate, snelle en persoonlijke opvolging.

Aansluiting op alarmcentrale

De aanschaf van een alarmsysteem is een belangrijke stap naar een veilige woonomgeving. Maar als uw alarm afgaat, wat gebeurt er dan met de alarmmelding? Aansluiting op een alarmcentrale is simpelweg een must.

De NVD Alarm- en Servicecentrale staat al jaren bekend als een betrouwbare, professionele en adequate marktspeler. Het laten aansluiten van uw alarmsysteem op deze alarmcentrale betekent dat uw woning altijd is beveiligd. Dat zorgt voor een veilig gevoel. En op het moment dat het echt nodig is, wordt er direct hulp ingeschakeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een poging tot inbraak, een overval of brand. Alarmmeldingen worden snel en adequaat afgehandeld door ervaren centralisten.

De NVD Alarm en Servicecentrale heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en streeft naar continuïteit van haar dienstverlening maar is ook continu bezig om haar dienstverlening te verbeteren.

Daarom heeft de NVD Alarm en Servicecentrale de kwaliteit van haar dienstverlening op verschillende manieren laten certificeren.

Waarom aansluiten op de NVD Alarm- en Servicecentrale?


Door aansluiting op de NVD Alarm- en Servicecentrale kunnen zij uw bezittingen monitoren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Elke afwijkende melding krijgt onmiddellijk alle aandacht. De NVD Alarm- en Servicecentrale 24/7 al meer dan 100 jaar voorbereid op de toekomst.

Alarmmeldingen zijn bij de NVD Aalarm- en Servicecentrale direct zichtbaar en zij ondernemen onmiddellijk actie. Bij een noodsituatie alarmeren zij direct politie, brandweer en hulpdiensten.

Voordelen voor u?

 
 
  • Direct actie op alarmmeldingen
  • Controle op uw alarmsysteem, 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Controle op het in- en uitschakelen van uw alarmsysteem
  • Met de Mijn NVD App kunt u zelf uw aansluiting(en) controleren en beheren
  • Camera-verificatie (optioneel)
  • Gericht aansturen van surveillancediensten (optioneel) Vraag naar de mogelijkheden voor dienstverlening op afstand

Gratis en vrijblijvend advies


Vraag nu kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw woning en/of situatie aan.