Camerasystemen

HikVision camerasystemen

Houd alles in de gaten met onze professionele en zeer scherpe camerasystemen van HikVision. Dit merk heeft jarenlang ervaring met het produceren van professionele camerasystemen voor de particulier, maar vooral waar camerabeveiliging cruciaal is zoals casino’s, tankstations of hotels. Met deze gedachten weet je zeker dat het een camerasysteem is die 24 uur per dag doet wat hij moet doen

HikVision camerasystemen

Altijd scherp beeld!

Met deze camera’s heb je de zekerheid van enorme scherpe beelden. In de jaren is de techniek enorm verbeterd zodat we beelden hebben met een Full-HD resolutie en hoge beeldsnelheid zodat het niet schokt. Ook als het donker is zorgen de infrarood ledjes ervoor dat alles te zien blijft.

De politie klaagt al jaren dat aangeboden beeldmateriaal van de particulier voor het grootste gedeelte niet scherp is. Dat is met deze camera’s zeker verleden tijd!

Hieronder twee voorbeelden van het beeld bij daglicht en in het donker.

 

Altijd scherp beeld!

Overdag

Altijd scherp beeld!

's nachts

Voor elke situatie inzetbaar


Binnen de productenlijn zijn er ontzettend veel soorten camera’s, voor elke situatie is wel een geschikte camera. Er zijn camera’s met een enorm grote hoek zodat een heel buitenterrein gefilmd kan worden, camera’s die ’s nachts scherpe beelden kunnen maken met een zicht van 80 meter, camera’s die bijna niet opvallen en zo veel meer. Kortom, voor elke situatie is er wel een geschikte camera die wij u kunnen adviseren.

Hieronder drie voorbeelden van type camera’s die wij onder andere kunnen leveren.

Dome
EXIR Bullets
Mini Bullets

 

Altijd en overal

Met een smartphone app kan je overal ter wereld live meekijken vanaf je Android of IOS smartphone of tablet. Ook de opnames zijn gemakkelijk terug te bekijken vanaf uw apparaat. Vanaf een Windows of Mac OS computer wordt er ook software meegeleverd waarmee live view en opnames bekijken mogelijk zijn. Via internet kan uw apparaat op elke plek de beelden bekijken.

Gratis en vrijblijvend advies


Vraag nu kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw woning en/of situatie aan.