Opritverklikkers

ALB Opritverklikkers

Met de opritverklikkers van ALB Systems kan nooit meer iemand ongemerkt uw terrein op komen. U kan hiermee een onzichtbare lijn plaatsen om uw terrein of aan het begin van een opritlaan. Zodra deze lijn wordt onderbroken kan er een signaal worden afgegeven waardoor bijvoorbeeld een belletje gaat rinkelen. Door het universele signaal is het zelfs mogelijk om uw camerasysteem of alarmsysteem hiermee samen te laten werken.

U wordt dan ten alle tijde geattendeerd op het moment dat iemand uw terrein betreed. Voor elke situatie zijn er geschikte mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag met het zoeken naar de juiste oplossing.

Opritverklikkers

Compleet draadloos

Kabels trekken is altijd de grootste uitdaging als de sensoren buitenshuis geplaatst moeten worden. Dit is gelukkig verleden tijd met de opritverklikkers van ALB! Deze sensoren werken op batterijen 0f zelfs op zonne-energie! Het signaal naar de bel gaat ook draadloos, dit gaat door middel van radio golven. Het bereik hiervan varieert van 80 meter tot aan 1 kilometer, afhankelijk van het type.

Zo kan u gemakkelijk de sensor ergens plaatsen zonder rekening te hoeven houden met kabels.

Gratis en vrijblijvend advies


Vraag nu kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw woning en/of situatie aan.