Zorgsystemen

Zorgsystemen

Zorgsystemen via HCM BeveiligingenDoor de toenemende vergrijzing in ons land en mede doordat de zorgkosten alsmaar stijgen, krijgen de ouderen en gehandicapten in onze samenleving het steeds moeilijker. Kans op opname in een verzorgingstehuis is nihil, thuiszorg wordt alleen maar minder en minder en men wordt geacht om langer zelfstandig te blijven wonen. De kans op vallen of het zich plotseling niet goed voelen is sterk aanwezig en hulp is dan niet continue aanwezig. Ook hier kunnen wij met u meedenken.

HMC Beveiligingen heeft hier oplossingen voor.

Zorgsystemen via HCM BeveiligingenZorg Totaal

Zorg Totaal is een personen alarmeringssysteem in huis en zorgt voor een optimale veiligheid. Vanaf verschillende locaties in de woning zoals de slaapkamer, toilet en de badkamer kan ten alle tijde een noodoproep gedaan worden.

Ook buiten de woning


Ook buiten de woning Zorg Totaal is standaard uitgerust met een mobiele GPS/GSM.3G module, welke direct de locatie van de hulpbehoevende via GPS-Google Maps door kan geven tot 3 meter nauwkeurig.

Uitbreiding mogelijk met inbraak- & brandbeveiliging

Zorg Totaal maakt het tevens mogelijk de woning te beveiligen tegen inbrekers. Het systeem is uit te breiden met inbraakdetectoren zoals infraroodmelders en magneetcontacten, maar ook heel erg belangrijk zijn natuurlijk de rookmelders.

Met Zorg Totaal staat een hulpbehoevende, IN en BUITEN de woning er nooit meer alleen voor!

Mogelijkheden


Zorgsystemen zorg totaal basis station HMC Beveiligingen

Basis stations

Het basis station van het Zorg Totaal systeem biedt unieke zorgoplossingen. De drie knoppen zijn zeer simpel in gebruik: rood bij paniek, groen om te annuleren, geel is instelbaar. Door het basis station te koppelen aan telefonische dect modules, een infraroodmelder, rookmelder, koolmonoxide melder en een magneetcontact kan er een compleet zorgsysteem worden opgebouwd.

Bekijken
Afbeelding niet beschikbaar

Hulp alarmknop Bella

Bella is een standalone unit en is standaard uitgerust met een polspaniekknop. Hiermee kunt u zowel binnen als buiten de woning alarm mee slaan. Indien u op de alarmknop drukt zal er een spreek-luisterverbinding tot stand worden gebracht tussen u en uw familie of mantelzorger, of desgewenst een meldkamer. Zij ontvangen ook direct een sms met uw locatie tot 3 meter nauwkeurig.

Bekijken
Afbeelding niet beschikbaar

Bewegingsmelder

De draadloze PIR van het zorg systeem maakt een bijzonder nuttige functie mogelijk. De PIR detecteert op aanwezigheid. U kunt zelf het tijdvak instellen en ook hoe vaak er beweging moet zijn. Zo kunt u dus simpel in de gaten houden of de zorgbehoevende klant zich nog beweegt. U krijgt een melding wanneer de klant langer dan de geoorloofde tijd geen beweging vertoont en u kunt daarmee tijdig acties ondernemen.

Bekijken
Afbeelding niet beschikbaar

Rookmelder

Een rookmelder is eigenlijk onmisbaar in een zorgsysteem. Of het nu een vergeten pannetje melk is, een smeulende haard die vonken overbrengt of een andere vorm van rook of brand, het is levensgevaarlijk. Wanneer uw zorgbehoevende klant derhalve last heeft van rook is het belangrijk dat u dit snel weet en gelijk kan schakelen. Door deze rookmelding toe te voegen maakt u een complete zorg mogelijk.

Bekijken
Afbeelding niet beschikbaar

Magneetcontact

Door een draadloos magneetcontact toe te voegen aan het zorg totaal systeem is het systeem ook in staat om de locatie te beveiligen wanneer de bewoner afwezig is.

Bekijken
Afbeelding niet beschikbaar

Alarm trekschakelaar

De ZRC-PC is een draadloos trekkoord voor hulpbehoevende welke een noodoproep wil doen. Dit trekkoord heeft een draadloze communicatie met de “ZTC Clasic, ZTC-6 en de ZTC-8. 

Bekijken
Afbeelding niet beschikbaar

Handzender

Deze draadloze noodknop hals zender met valdetectie staat in verbinding met de basis unit. Het zal in huis bij een oproep of bij een val het systeem in werking zetten om een noodoproep tot stand te brengen.

Tevens kan deze unit worden ingeleerd op de PMT-GPS2 ( GSM/GPS module).
Op deze wijze zal de noodknop deze module triggeren en een spreekluister verbinding in werking zetten met zorgmeldkamers en/ of particuliere telefoons.

Bekijken

Gratis en vrijblijvend advies


Vraag nu kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw woning en/of situatie aan.